لبخند شهر /جایی برای زندگی
جایی برای زندگی...
گروه خبری همتا؛طبق تعلیمات اسلام، انسان ها نمایندگان و خلیفه خداوند بر روی زمین هستند، به همین جهت وظیفه دارند تا مراقب دیگر مخلوقات خداوند اعم از نباتات و حیوانات باشند، بدین منظور گفتگوی کوتاهی با مریم پورمحمد صورت گرفته تا بیشتر با فعالیتهای انجام شده آشنا شویم .
🌎 با سلام؛ لطفاً بیوگرافی کوتاهی از خود و همراهانتان را برای استفاده کاربران و خوانندگان عزیز بیان کنید.
✅ مریم پورمحمد، متولد ۱۳۵۵ و دارای مدرک کاردانی علوم آزمایشگاه هستم. در حال حاضر مدیریت جمعیت حامیان حیوانات را برعهده دارم.تمامی فعالیتهایم را به یاری همسرم انجام میدهم. گسترده شدن فعالیتها باعث شده که با عشق و علاقه بیشتری به حیوانات رسیدگی کنیم. همچنین
تمامی اعضاء گروه خانم ها و آقایان دارای تحصیلات در زمینه های مختلف می باشند.
🌎فعالیت شما در حوزه زنده گیری حیوانات چه تاثیری بر بهبود اوضاع محیط زیست شهر دارد؟
✅ زنده گیری از روش هایی است که به منظور برقرار کردن تعادل اکولوژیک احیا و تکثیر گونه های مختلف حیوانات حیات وحش است. مخصوصاً گونه های نادر و در معرض خطر انقراض .
زنده گیری باعث پاکیزگی محیط زیست شده و از آلوده شدن پارک ها و تفرجگاه ها جلوگیری میکند.
🌎 هدف شما از جلسه با مدیریت انجمن همتا چه بوده؟
✅ هدف از این کار همکاری و همیاری برای بهتر شدن محیط زیست و پاکسازی آن از حیوانات مزاحم است و با انجمن همتا بودن به بهتر مطرح شدن گروه حمایتی ما کمک می کند.
🌎 ارتباط و عضویت در انجمن همتا آیا می تواند راهکاری برای حل مشکلات موجود شما باشد؟
✅ معمولاً در زمینه های فعالیتی ارگان ها، ارتباطات و عضویت ها باعث حل مشکلات به وجود آمده می شود و ما به امید بهتر شدن و فرهنگ سازی این امر ، به عضویت این گروه درآمدیم.
🌎در زمینه زنده گیری سگ ها چه اقداماتی انجام داده اید و آیا مسئولین همکاری لازم را داشته اند؟
✅ در زمینه زنده گیری فعلا اقدامی انجام نشده و فقط غذا رسانی و کمک به موارد تصادفی انجام شده است و در حال حاضر مسئولین همکاری خاصی انجام ندادند .
🌍 پیشنهاد یا انتقاد شما از مسئولین و مردم در این امر چیست؟
✅ امیدوارم که مسئولین از جمله اداره محترم خدمات شهری شهرداری و منطقه آزاد در این امر ما را یاری کنند چون باعث بهتر و زیباتر شدن چهره زیست محیطی شهر می شود.
🌎 بر اساس بند 15 ماده 55 قانون شهرداری ها، حیوانات بلاصاحب در سطح شهر باید توسط شهرداری ها جمع آوری شود ولی آیا پیمانکار یا سرمایه گذارها در کاری که سود چندانی برای آنها ندارد به راحتی سرمایه گذاری می کنند این سوال بیشتر برای این است که جمع آوری حیوانات ولگرد شاید کار چندان سختی نباشد (در ابتدا باید امکانات فراهم شود بعد این طرح انجام شود)، برای جلوگیری از شیوع بیماریها میتواند بهترین راه حل باشد اما آیا امکاناتی نظیر مکان مناسب ،دامپزشک ، بهداشت و افراد متخصص در این مورد و همچنین بودجه ی لازم برای این طرح وجود دارد یا خیر ؟
✅ معمولاً جمع آوری سگهای ولگرد سطح شهر به نفع شهرداری است. پیمانکاران معمولاً سگهای ولگرد را زنده گیری می کنند و بعد آنها را معدوم می کنند که این امر هیچ پرسه پزشکی و درمانی ندارد . اما اگر جمع آوری به صورت زندگیری و عقیم کردن و تیمار کردن باشد ، باید دامپزشک و بهداشت در این طرح دخالت داشته باشند که معمولاً دامپزشکان به صورت عقیم کردن و واکسیناسیون را انجام می دهند.
🌎حمایت انجمن شما آیا حمایتی همه جانبه (از شروع زنده گیری تا پایان آن درجهت قرارگیری این حیوانات بلاصاحب و ولگرد در جایگاه مناسبشان ) است یا فقط شامل این جمله می شود که « سگها یا حیوانات ولگرد نباید کشته شوند و باید جمع آوری شوند.»
✅ حامی بودن به معنای حمایت همه جانبه از شروع زنده گیری، عقیم کردن ، تیمار و نگهداری و تحت درمان قرار دادن سگها می باشد.به امید روزی که همه انسانها به طبیعت و حیوانات محیط زیستشون اهمیت بدهند و یک حامی واقعی باشند.
abadanhamta@